Träna gratis i sommar!

TRÄNA GRATIS I SOMMAR
– bli grymt stark på köpet!

Sugen på att byta gym eller träningsform, eller helt enkelt vill snäppa upp din träning och bli grymt stark? Teckna medlemskap hos oss under maj månad och träna gratis fram till 26:e augusti.  

Vi peppar våra medlemmar till att hålla igång även under semestern. Att inte behöva vara den som köar på något gym i augusti för att “komma igång efter sommaren”.
Håll igång Du också. När dina vänner och kollegor laddar upp för att börja träna (igen) efter sommarens uppehåll så kommer Du redan att känna dig, och vara grymt stark!

Sommar och löpning med CrossFit Piteå.

Vill du veta mer?

Vi bjuder dig på en Personlig Hälsoplan (värde 500kr) där du får 45 minuter med vår grymma medlemsrådgivare. Ni går bland annat igenom din nuvarande status, dina mål och så du får också all information du behöver för att börja träna med oss. Boka din tid idag! Kontakta oss här eller dandelion@crossfirpitea.se

Erbjudandet gäller vid tecknade av minst 12 månaders autogiro. Din bindningstid börjar gälla vid första betalningen.
(Erbjudandet innefattar fri träning under juni, juli och tom 26 augusti + En personlig hälsoplan . Som högst till ett värde av 2660kr, ju tidigare du börjar desto högre värde, inskrivningspremie kan tillkomma).

Travelpass- träna där du är.

För att skapa förutsättningar att hålla igång även på resande fot ingår även ett CMS – travelpass. Med det kan du träna gratis på ca 130 andra anläggningar runt om i världen.

Träningen på CrossFit Piteå

CrossFit handlar om funktionell träning. När vi säger funktionell träning tänker vi naturliga rörelser som att  stå, sitta, lyfta, kasta, putta, dra, klättra och springa. Rörelser som vi är skapta för och använder oss av i verkliga livet. Men det kan också vara rörelser som har till syfte att underlätta för oss att nyttja vår kropp optimalt i vardagen. På CrossFit Piteå tränar vi i mindre grupper vilket, för varje person, innebär kvalitativ tid med tränaren. Det gör att vi i hög grad kan anpassa träningen efter varje individs förutsättningar trots att vi tränar i grupp. Det finns alltid alternativa övningar för dig som av olika orsaker inte kan utföra vissa rörelser. Vi siktar inte på att bli världsmästare i något specifik utan att bli kompletta, starka och balanserade atleter redo för många typer av utmaningar.  Nyfiken på hur ett pass kan se ut? Här kan du se DAGENS PASS. Känns det du läser obegripligt? Var inte orolig, du lär dig fort!

Fler nyheter

Skrivet onsdag, 23 maj, 2018