> I may not be there yet, but I’m closer than I was yesterday <

Personlig Träning

Tack för ditt intresse för att arbeta med oss!

Personlig träning på CrossFit Piteå

Vi brukar säga att personlig träning är för dig som är driven, inspirerad och villig att satsa på din hälsa. Med det sagt betyder det inte att du behövt träna tidigare men oftast behöver man vara villig att göra någon typ av förändring. Det hjälper din tränare dig med. När du tränar med en personlig tränare kan du räkna med att både få träna det som är roligt men framförallt träna det du behöver träna för att nå de mål du vill uppnå.

Hur går det till?

Först kan du behöva fundera över vilket område som, för dig, känns viktigast att förändra eller förbättra. Tänk fritt. Din tränare kommer att hjälpa dig att prioritera och sätta upp rimliga målsättningar.

Kanske handlar det om:
Viktförändring?
Prestation?
Motivation, komma igång?
Kondition?
Styrka?
Eller kanske alla ovanstående?

Innan du börjar träna med din personliga tränare går ni igenom en Personlig Träningsplan. Där kartläggs dina förutsättningar, ni sätter upp mål och delmål samt kommer överens om en plan. Du och din personliga tränare håller till på CrossFit Piteå eller på någon annan överenskommen plats.

Vi tar in ett begränsat antal som vi jobbar tillsammans med, en och en. Personlig träning är “det optimala träningspaketet” och ger absolut bäst effekt av all träning vi erbjuder.

Maila till info@crossfpitea.se för att boka upp en Personlig Träningsplan och få veta hur vi kan hjälpa dig.

Ett annat alternativ är personlig träning i grupp.

TEAM training – Personlig träning i grupp.

Together everyone achieve more. Tillsammans kan vi nå hur högt vi vill. TEAM training innebär personlig träning i en liten grupp på 4-6 personer. Du får såklart lite mindre enskild tid med tränaren än när du är själv, men mycket stöd och glädje från en grupp med liknande mål som du.

För vilka?

Löpande startar vi upp TEAM med olika fokus. Du kan också skapa ditt eget team med ditt gäng. Är ni några stycken som tillsammans vill satsa på ett hinderbanelopp som till exmpel Toughest? Ett gäng arbetskamrater som vill träna löpteknik och kondition? Eller en föräldragrupp på kvarteret som vill träna tillsammans? Vill du få bättre styrka, olympiska lyft… Ja, det finns mycket som kan vara i fokus för ett team. Hör av dig, så kan vi skapa ett TEAM just för er.

Träningsprogram – Online

Vill du ha ett personligt träningsprogram men träna på egen hand? Kontakta oss!