Nu stänger vi igen portarna!

Allt gott har ett slut. Även den här resan.
Med blandade känslor stänger vi igen portarna till CrossFit Piteå. Det har varit många lärorika och roliga år. Att få följa våra medlemmars utveckling. Vara med om den första pull upen. Se idogt kämpade med hopprepet…  Att få dela glädje, frustration och en fin gemenskap med högt till tak (inte lokalmässigt). Det är sorgligt att stränga igen, men   samtidigt gläds vi åt att det finns aktörer i Piteå som har förutsättningar och satsar hårt på CrossFit och träningsbranchen.

TACK till dig som på något sätt varit delaktig i CrossFit Piteå. Vare sig du funnits med under alla 4,5 år eller bara snuddat vid oss för en kort stund. Delägare, medlemmar, vänner, leverantörer, föräldrar, barn.
. . .
Till alla supermembers: Vår ambition har varit att, ja så klart hålla träningspass, men framförallt (kanske lite förtäckt) att utbilda dig inom träning så att du ska få ut det bästa av din träning vart du än befinner dig. Att bidra till att utveckla din förmåga till att utmana dig själv men också till att ha förstånd att känna efter och backa när det behövs. Vi imponeras av er varje dag. 💜 💪🏼 Med den vilja, kunskap, förståelse och mentalitet du besitter kan du uppnå stordåd. Glöm aldrig det!
. . .
Det finns ett stort intresse för CrossFit och vi är så glada att det finns grymma aktörer i Piteå som satsar! Ni gör ett bra jobb. Ni har nu ett hedersuppdrag i att ta hand om ”våra” medlemmar. 😉 💪🏼
– – –
Allt gott har ett slut, men det öppnar framförallt upp för nya äventyr, utmaningar och möjligheter 😎 Fortsätt att träna smart, hållbart och varierat.
Vi ses!

Fler nyheter

Skrivet måndag, 30 juli, 2018