>IF YOU´RE WAITING FOR A SIGN. THIS IS IT<

CrossFit

 • Medlem

  Förenkling! Som medlem hos oss förenklar vi för dig. Inte att det blir mindre svettigt utan att du aldrig behöver fundera över vilken typ av gruppträning du ska gå på, eller vilka övningar du ska köra i gymmet idag. Vi lägger upp smart, varierad och hållbar träning åt dig. Målet är att du ska möta utmaningar som passar dina förutsättningar och kunna utvecklas över tid.

  Små grupper

  Vi tränar i mindre grupper, där tränaren hjälper dig med teknik i olika övningar. Vilket kan kännas ovant om man är van att träna på fullsatta klasser på ett “vanligt” gym.

  Speglar?

  Nej, vi har faktiskt inga speglar (ja, förutom i omklädningsrummet). Visst kan speglar vara till hjälp i vissa situationer, men ofta är dom ett störande moment som gör att vi mer tittar än känner. Det spelar ingen roll om håret är snett, eller

  Vi erbjuder “Dagens pass” , en WOD som det kallas i CrossFit- termer.  utan att Du För att garantera det tar vi bara in ett begränsat antal medlemmar. När antalet är fyllt gäller kösystem.

  Det här får du som medlem:

  – Gruppträning – Du tränar i grupp med en tränare som alltid hjälper till med för att instruera, motivera och utmana dig.
  – Begränsat antal medlemmar garanterar coachning i teknik, för dig anpassad, säker och   effektiv träning
  – Ett helhetskoncept som gör dig starkare, uthålligare och smidigare
  – Vi tar ansvar för hela din träningsvecka, vilket gör att du får bra effekt av träningen om du tränar 2-5 gånger.
  – Uppföljning varje kvartal med din tränare/medlemsrådgivare.
  – Kroppsscreening för att ta reda på dina styrkor och det du behöver jobba mer med.
  – Handledda gruppträningspass varje dag i veckan.
  – 25% bättre pris på personlig träning
  – Travelpass. Så du kan hålla i din träning även på resande fot.
  – 10% på snygga träningskläder från CLN och Northern Spirit.

  Begränsat antal medlemmar
  För att kunna garantera våra medlemmar hög kvalitet och personlig hjälp så tar vi bara in ett begränsat antal medlemmar.

  Medlem tränar i sandbacke

  Just nu!!!
  VI bjuder vi på sommarens träning när du tecknar medlemsskap.
  Läs mer om SOMMARKAMPANJEN

   

Vi erbjuder

 • Träning

  Träningen på CrossFit Piteå bedrivs i små grupper. Oavsett nivå så kan man delta då träningen är anpassad efter individen. Allt för att Du ska få mer tid med coachen och få bästa resultat av Din träning.
 • Gemenskap

  Gemenskap är viktig för oss på CrossFit Piteå. Det är alltid roligare att träna med goda vänner och bra träningskompisar. Vi har ett begränsat antal medlemmar hos oss för att behålla den starka gemenskapen.
 • Stämning

  En härlig stämning är viktig för att kunna prestera maximalt. Hos oss hejar alla på alla. Den första repetitionen är lika viktig som den sista.
 • Utveckling

  Målet med träningen hos CrossFit Piteå är att alltid gå framåt och utvecklas, våga prova nya saker och göra det du inte trodde var möjligt. Vi kommer hjälpa dig att kliva ur din komfortzon och ta stegen som för dig framåt till ett bättre välmående.
 • Lokal

  Piteås bästa träning. Stor träningsyta, fri parkering, centralt läge, bra kommunikationer.