Cecilia Berlin – Personlig tränare

Cecilia Berlin – Personlig tränare

Här har du Cecilia, Cissi, Berlin. En av våra grymma personliga tränare! Hon är även utbildad hälsovägledare och har en Kandidatexamen inom hälsa och hälsopromotion via Luleå tekniska universitet. Hon driver sitt egna företag och förstärker CrossFit Piteå som coach på gruppassen, föreläsare och just personlig tränare. Hennes långa erfarenhet av träning och brinnande intresse för frågor kring hälsa gör henne till ett härligt tillskott på CFP. Du träffar Cissi ofta på boxen. Coachar hon inte andra så tränar hon själv fokuserat. Kontakt: cecilia.berlin@live.se

Cissi är tjejen som älskar att skratta så hon får ont i magen. Det gör hon väldigt ofta också. Så vad passar bättre än “tre snabba” om vad det är som gör hennes liv roligt!

Vad är det roligaste med att coacha andra?
“Som personlig tränare gillar jag att få pusha folk till att ta i lite extra, att få folk att våga utmana sig själva.Sen så kan jag ju inte säga att jag inte gillar att se när det är sjukt jobbigt för folk under passen.”

Vad är roligast vad gäller din egen träning?
“Det finns så jäkla mycket som är med kul inom träning men crossfit är ju absolut det roligaste, förutom Assault Bike, det är fasen aldrig kul. Att få gå ner i källarn och lyfta tungt, ta några PBn och uppleva att man utvecklas, det är inte mycket som slår det.”

Något annat du tycker är roligt?
“Nog finns det mycket jag gillar och tycker är kul men.. älskar musik, lyssnar alltid sönder låtar jag gillar tills jag blir less dom. Älskar att umgås med vänner och familj.”

 

 


 Personlig träning på CrossFit Piteå

Passar personlig träning alla? Vi brukar säga att Personlig träning är för dig som är driven, inspirerad och villig att satsa på din hälsa. Med det sagt betyder det inte att du behövt träna tidigare men oftast behöver man vara villig att göra någon typ av förändring. Det hjälper din tränare dig med. När du tränar med en personlig tränare kan du räkna med att både få träna det som är roligt men framförallt träna det du behöver träna för att nå de mål du vill uppnå.

Hur går det till?

Först kan du behöva fundera över vilket område som, för dig, känns viktigast att förändra eller förbättra. Tänkt högt! Din tränare kommer att hjälpa dig att prioritera och sätta upp rimliga målsättningar.

Kanske handlar det om:
Viktförändring?
Prestation?
Motivation, komma igång?
Kondition?
Styrka?
Eller kanske alla ovanstående?

Innan du börjar träna med din personliga tränare går ni igenom en Personlig Träningsplan. Där kartläggs dina förutsättningar, ni sätter upp mål och delmål samt kommer överens om en plan. Du och din personliga tränare håller till på CrossFit Piteå eller på någon annan överenskommen plats.
Vi tar in ett begränsat antal som vi jobbar tillsammans med, en och en. Personlig träning är “det optimala träningspaketet” och ger absolut bäst effekt av all träning vi erbjuder. 

TEAM training – Personlig träning i grupp.

Together everyone achieve more. Tillsammans kan vi nå hur högt vi vill. TEAM training innebär personlig träning i en liten grupp på 4-6 personer. Du får såklart lite mindre enskild tid med tränaren än när du är själv, men mycket stöd och glädje från en grupp med liknande mål som du.

För vem?

Löpande startar vi upp TEAM med olika fokus. Du kan också skapa ditt eget team med ditt gäng. Är ni några stycken som tillsammans vill satsa på ett hinderbanelopp som till exmpel Toughest? Ett gäng arbetskamrater som vill träna löpteknik och kondition? Eller en föräldragrupp på kvarteret som vill träna tillsammans och kunna ha barnen med? Styrka, olympiska lyft… Ja, det finns mycket som kan vara i fokus för ett team. Hör av dig, så kan vi skapa ett TEAM just för er.

Träningsprogram – Online

Vill du ha ett personligt träningsprogram men träna på egen hand? Kontakta oss!

Kontakt Cecilia: cecilia.berlin@live.se
För allmänna frågor, online och TEAM training:  info@crossfitpitea.se

Fler nyheter

Skrivet torsdag, 30 november, 2017